Piese Auto Iasi la comanda • Magazin online piese auto originale DA Piese Auto Iasi

Piese Auto Iasi la comanda mercedes,renault,ford,mazda,audi,bmw,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,mercedes,dacia,logan,sandero,toyota,bmw,golf,pasat,opel,astra,matiz,vw,volskkwagen,pick,up,iasi, Service Auto Iasi


Utilizati Piese de origine DACIA

Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii de Origine Dacia, beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor.

Conceptul "Piese de Origine DACIA" a fost lansat n 2001, odată cu ambalajul şi eticheta specifică. Aceste elemente te ajută să recunoşti cu uşurinţă piesele originale Dacia şi să eviţi achiziţionarea şi utilizarea falsurilor.

Legislaţia actuală defineşte piesa de schimb de origine ca pe o componentă care ndeplineşte cerinţele specifice ale constructorului vehiculului fiind validată de acesta. Piesele de Origine sunt comercializate sub controlul constructorului.
 


Cum recunosc Piesele de Origine Dacia?
Poţi identifica uşor piesele de origine Dacia, urmarind urmatoarele indicii
- grafica ambalajului de origine
- eticheta specifică, care conţine cteva elemente de securitate, printre care holograma gravată cu logo-ul DACIA şi numărul de serie existent pe eticheta, predecupajele care fac ca aceasta sa se desire n cazul n care se ncearca dezlipirea sa, inscriptia "Piese de Origine" vizibila numai sub radiatii ultraviolete.
 

Dacia Teste Comparative piese de origine vs. piese contrafacute
Piese de origine Dacia - Teste Comparative placute frana

Plăcuţe de frnă

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative bara fata

Bare

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative capota

Capota

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative aripa

Aripa

 

Piese de origine Dacia - riscurile pieselor contrafacute

Riscurile pieselor contrafăcute

 

Piese de origine Dacia - Teste Comparative distrugere-placute-de-frana

Distrugere plăcuţe de frnă contrafăcute

 

RISCURILE N CAZUL FOLOSIRII SI COMERCIALIZARII PIESELOR CONTRAFACUTE
Pot dauna fiabilitatii vehiculului, deoarece nu respecta caietul de sarcini Dacia si nu sunt supuse testelor de conformitate si calitate impuse de Producator.
Posibilitatea aparitiei unor probleme cu consecinte grave, care afecteaza securitatea rutiera si siguranta la bord, de exemplu materialele de calitate slaba care nu vor rezista sau nu se vor deforma cu aceeasi eficienta ca cele de origine n momentul producerii unui impact.

Calitatea Pieselor de Origine
Normele specifice de calitate impun o rigurozitate care se manifestă la toate nivelurile: la alegerea furnizorului, n timpul testelor, la definirea şi aplicarea tehnologiei de fabricaţie, la ambalare, manipulare, etc. Sunt procese complexe aplicate pentru toate produsele de origine Dacia.

Un covor din material textil sau o husă de scaun sunt supuse aceloraşi condiţii dure pentru a putea fi omologate ca accesorii de origine. Nu fi precaut doar la cumpărarea unui arbore cotit, a unei chiuloase sau a unei aripi de faţă ci la tot ceea ce are legătură cu vehiculul achiziţionat.

Utilizarea unor produse aparent simple ca lichidul de spălare a parbrizului sau lichidul de răcire care nu ndeplinesc toate condiţiile tehnice cerute de caietele de sarcini ale constructorului poate avea consecinţe uneori dezastruoase asupra altor componente ale vehiculului şi poate conduce la creşterea importantă a costurilor de ntreţinere a automobilului şi la scurtarea duratei de utilizare a acestuia.

Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii de Origine Dacia, beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor.
 

De ce e important să folosim Piese de Origine?
Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine, pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului, şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.
 

Vanzari piese online de piese de origine DACIA
Nu mai rascoliti orasul in cautarea unei piese de calitate indoielnica pentru Dacia dumneavoastra! Noi va punem la dispozitie intreaga gama de piese originale, la pretul producatorului +10% 
 



Test cu bara fata Dacia Logan originala versurs contrafacuta




Test cu placute frana Dacia originale si contrafacute




Filtru de aer original versurs filtru de aer contrafacut


Pentru mai multe informatii va recomandam testele comparative prezentate de DACIA aici: http://www.dacia.ro/servicii-pentru-clienti/intretinere/piese-de-origine.html#/servicii-pentru-clienti/piese-de-origine/teste-comparative.html




Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.