Pasionati de domeniul auto, inca din 2008, am inceput prin a customiza si ingriji masinile clubului auto pentru participarea la multiple expozitii auto organizate de noi sau alte organizatii, abordand inevitabil domeniul de detailing auto, oferindu-ne ulterior serviciile pentru pasionati si publicul larg.

Diagnoza Mercedes Iasi

Avantajele unei diagnoze timpurii

Exista in piata diverse instrumente care pot citi mesajele transmise de automobilul tau, dar doar diagnoza Star - originala Mercedes, impreuna cu software-ul de diagnosticare Xentry DAS, poate citi intr-adevar un Mercedes.

Mercedes a fost tot timpul o masina exclusivista, pornind de la mici diferente (vezi anvelope) pana la lucruri esentiale ce tin de siguranta si performanta.

Din aceste considerente, posesorul unui Mecedes trebui sa ii acorde atentia necesara si sa ii respecte programul de revizii, pentru a putea beneficia de performantele, siguranta si confortul pe care acest automobil il pune la dispozitie proprietarului sau.

Servicii Diagnoza Mercedes Iasi Utilizand echipamente originale Mercedes, in speta, modulul de diagnosticare Star, impreuna cu software-ul Xentry, dezvoltat special pentru aceasta marca, se poate realiza o diagnoza adecvata a automobilului tau. Mercedes.

Aceasta combinatie de echipamente si programe ne permit mult mai mult decat o simpla diagnoza, permitandu-ne sa efectuam un reglaj fin asupra unor parametri, reglaje menite sa optimizeze modul de operare al vechicolului.

In urma inlocuirii anumitor subansamble sau accesorii, de exemplu bateria principala, automobilul Mercedes trebuie informat si rulat procesul de invatare pentru a permite incarcarea optima a noului acumulator.

In cazul unui far ars, doar inlocuirea unui modul led, nu permite functionarea sa, decat dupa acualizarea parametrilor stocati in memoria automobilului.

Verificare KM la Mercedes la autoturisme rulate

In cazul celor care intentioneaza sa isi achitioneze un Mercedes rulat, cea mai mare temere o reprezinta kilometrajul si autenticitatea sa. Majoritatea vanzatorilor practica modificarea kilometrajului, variind de la 20.000 la 100.000, 200.000 sau chiar 400-500.000 km, in functie de obrazul fiecaruia.

Indiferent ca vanzatorul este dealer, profesionist (cunoscut ca samsar) sau persoana fizica, majoritatea au invatat sa isi aleaga foarte bine cuvintele pentru a nu fi invocate ulterior vicii ascunse, astfel, puteti sa intalniti expresia: fara daune inregistrate - ceea ce nu reprezinta ca vehicolul nu a avut dauna, sau kilometraj garantat prin factura (in loc de contract), iar in cazurile in care s-a indentificat un kilometraj modificat, acestia au motivat ca asa au achizitioat autovehicolul si ei sunt de fapt de buna credinta.

RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.
Bineinteles ca exista moduri prin care se poate aproxima sau chiar citi cu exactitate anumite valori ale kilometrajului autvehicolului la anumite perioade de timp, dar exista si probabilitatea ca acestea sa fie urmarite si kilometrajul sa fie redus doar la limita acestora.

Clientii nostri beneficiaza de suportul si consultanta noastra cu privire la kilometrajul vehicolului vizat. Avem in acest sens si un serviciul de dedicat persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze un vehicol rulat.

Concluzii

Prin urmare va recomandam cu incredere sa apelati la serviciile noastre in procesul de intretinere al automobiluluii tau Mercedes.


Un Mercedes bine întreținut, rezistă mult mai mulți ani!

Protejează-ți chiar azi investiția!


Diagnoza Mercedes Iasi diagnoaza,mercedes,iasi,star,xentry Iasi