Oferta cetificat Securitate SSL

Google Chrome va penaliza site-urile fara SSL!
Cel mai utilizat browser de internet, Google Chrome, cu o cota de piata de 73%, a anuntat oficial, ca incepand cu Ianuarie 2017 va penaliza paginile web nesecurizate cu certificat SSL in afisarile organice din motorul de cautare Google.

Certificat SSL Domain Validation
Domain Validation SSL este cel mai ieftin certificat SSL, rapid si de inalta calitate. Este un certificat pe 256-biti si
are o compatibilitate inalta cu browserele. Este usor si rapid de instalat, devenind functional in doar trei minute.
Domain Validation SSL este cel mai ieftin certificat SSL, rapid si de inalta calitate.

Este un certificat pe 256-biti si are o compatibilitate inalta cu browserele. Este usor si rapid de instalat, devenind functional in doar trei minute. Certificatul Domain Validation SSL este un certificat ssl elementar, ieftin si care permite validarea unui domeniu. El afiseaza un lacat galben in bara de adrese pentru a arata clientilor ca datele sunt pastrate private si criptate. Este alegerea potrivita pentru magazine online sau siteuri mici. Nu este nevoie de acte suplimentare pentru activarea certificatului SSL.

Certificat SSL Ieftin
Acest certificat ssl va ofera o metoda ieftina de a creste increderea siteului dvs. Cu toate ca este un certificat ssl ieftin, acesta este un produs de calitate. Este unul dintre produsele cele mai populare in securitatea IT si va ajuta sa salvati timp si efort. Va ajuta sa protejati un domeniu si sa securizati parti din el.
Cost: 10 Euro/an

Certificat SSL cu Validare Extinsa
Cu un certificat EV, browserul informeaza clientii ca siteul dvs este de incredere, utilizand pentru aceasta o culoare verde in bara de navigare.

Detalii oferta

Comentariile sunt închise.