De ce sa realizam un site web

de ce ? pentru ca doriti sa fiti cunoscut!
Acesta este primul raspuns care ar trece oricui prin minte!
Prezenta in spatiul virtual va ofera mult mai mult de o promovare suplimentara. Un site web ofera o continua comunicare cu clientii si partenerii, prezentarea in detaliu, mult mai amanuntit a produselor si serviciilor, permite accesul la informatie oricand, de oriunde si oricui sau doar celor vizati, dar cel mai important este faptul ca va permite sa va extindeti vanzarile in acest mediu. In mai putin de o luna de zile cu niste costuri infime vis a vis de costurile deschiderii unui magazin real, puteti incepe sa promovati si sa comercializati serviciile si produsele companiei dvs.

realizarea unui site web si promovarea pe internet
Va propunem urmatorul articol pentru a explica pe intelesul tuturor ce se vrea a fi si a obtine prin cererile de realizare site web, promovare site web pe internet, daca este necesar ca un site web sa fie promovat si de ce….. Cititi articolul detaliat aici
ce este un site web

Un site web este mai mult decat un afis publicitar. Poate fi un veritabil birou virtual al firmei dvs. Clientii intra pe site-ul firmei, unde acestia se informeaza, pun intrebari, primesc raspunsuri, comanda si/sau cumpara produse sau servicii, platesc, comunica cu dvs, etc.

Cele mai intalnite obiective pentru care se realizeaza un site web se rezuma la identificarea de clienti si parteneri noi pentru prezentarea, promovarea si comercializarea serviciilor si produselor companiei, iar dintre aceastea exemplificam:
• prezentarea de companii, comunitati, persoane,produs
• atragerea de noi clienti pt serviciile companiei
• comercializarea on-line a produselor companiei
• identificarea de noi clienti sau parteneri de afaceri

Dincolo de realizarea unui site web, pentru a putea opta pentru o solutie web profesionala, va vom oferi consultanta necesara atat in alegerea si definirea siteului web cat si in dezvoltarea sa ulterioara:
• definirea scopului si a obiectivelor siteului
• definirea targetului caruia i se adreseaza
• structurarea optima a siteului pentru a fi prietenos cu vizitatorii si motoarele de cautare
• alegerea metodelor de programare web, proiectare si optimizare grafica pentru a avea o solutie prietenoasa motoarelor de cautare
• determinarea metodelor de promovare pentru indeplinirea obiectivelor si atingerea scopului propus
• realizarea si desfasurarea de campanii de promovare online
• identificarea celei mai viabile solutii de gazduire web a siteului
• intretinerea si actualizarea si optimizareaa continutului si structurii siteului

Procesul de dezvoltare al acestui nou instrument nu se termina odata cu postarea siteului pe internet, abia atunci incepe deoarece un site bine facut daca nu este si promovat si clientii dvs nu stiu de existenta acestuia este o pierdere de timp si capital.

promovare site web
Siteul web odata lansat pe internet sunt necesare anumite actiuni sistematice pentru promovarea lui, monitorizarea si analiza traficului vizitatorilor, actualizarea permanenta a continutului, a designului si structurii siteului pentru a fi in concordanta cu evolutia firmei.

Publicitatea este vitala pentru afacerea dumnevoastra, iar costurile de promovare sunt direct proportionale cu timpul de afisare al reclamei si cu spatiul publicitar folosit si adesea va pun in imposibilitatea de a va face promovarea pe care o doriti. In ajutorul dvs vine solutia care devine din ce in ce mai eficienta in acest domeniu, promovarea online.

Prin intermediul campaniilor de promovare online putem sa va facem cunoscuti in portalurile specifice activitatii companiei dvs, blogurile care se incadreaza in targetul vizat, in primele pagini de rezultate ale motorelor de cautare pentru anumite cuvinte cheie, etc.

Chiar daca siteul este online acesta va permite desfasurarea metodelor clasice de marketing: bonusuri, reduceri, promotii, concursuri, cupoane de reduceri, reselleri si reffereri, bannere publicitare, inserturi publicitare, newslettere, publi-interviuri, etc

siteul web lucreaza nonstop
Biroul online functioneaza non-stop… fara angajati suplimentari care sa se ocupe de el.
Decizia si procesul de realizare a unui site web trebuie privit ca o investitie atat in imaginea firmei dvs cat si un mijloc important de dezvoltare a afacerii dvs.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, am dezvoltat o serie de aplicatii web:
– birouri online – site-uri menite sa prezinte prezinte compania si serviciile dvs
– cataloage online – aplicatii menite sa prezinte produsele si serviciile companiei dvs
– magazine online – aplicatii menite sa prezinte si sa comercializeze produsele si serviciile companiei dvs
– dar si alte forme de siteuri web menite sa prezinte produsele si serviciile dvs

Pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a incepe o colaborare fructuoasa, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea oferi informatiile suplimentare necesare si pentru a demara un proiect de dezvoltare sau reproiectare a unui site web sau al unei aplicatii care sa satisfaca necesitatile companiei dvs.

Comentariile sunt închise.