Despre Euro Market17 ani de creștere continuă profitabilă este un testament al încrederii pe care il au clienții noștri în noi, al angajamentului membrilor noștri, modelului de afaceri solid și al principiilor de susținere pe care ne-am înființat.

Euro Market este un brand dezvoltat din 2003 care în prezent își desfășoară activitatea prin societatea comercială Elmarcont srl.

Oferim o gamă largă de servicii IT externalizate, inclusiv asistență și consultanță IT, suport de specialitate de cea mai înaltă calitate, servicii gestionate, management de proiect, realizarea de manual IT al companiei și Planuri de Continuitate sau de Recuperare în caz de dezastru.

Scopul nostru este de a oferi o creștere prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație, lucrând în parteneriat cu furnizorii cheie pentru a aduce clienților noștri cea mai recentă soluție de tehnologie disponibilă.

În funcție de solicitările proiectelor în care ne implicăm sau pe care le dezvoltăm, formăm echipele de lucru din personalul propriu, apelând daca este necesar la profesioniști consacrați sau colaboratori cu notorietate în domeniu, rezultând în final echipe de lucru profesionale formate din personal specializat, acreditat, certificat și cu experiență în domeniile vizate.

Folosind o abordare proactivă, echipa noastră de profesioniști IT de înaltă calificare colaborează cu clienții pentru a înțelege nevoile afacerii atât acum, cât și în viitor, ascultând cerințele, analizând necesitățile înainte de a oferi soluții.

Echipa noastră ajută companiile să prospere în era digitală, printr-un portofoliu cuprinzător de servicii și soluții care să permită transformarea afacerilor, să îmbunătățească eficiența afacerii și să sporească eficacitatea IT.

Vă invităm să vizionați referințele, mărturiile clenților noștri și portofoliul nostru de lucrări - clienți.

Cu gratitudine,
Echipa Euro Market


Tags: externalizare,servicii,it,mentenanta,wedesign,web,design,ecommerce,comert,online,platforma,realizare,site,grafica,publicitara
URL: https://euromarket.ro